Ulrica Patron

Allt började i Växjö, staden där vägarna möts. Vägar som kommer att korsas, andra försvinner i tomma intet. Jag har älskat att läsa böcker sedan tidiga tonåren/ungdomen. Läsningen har tagit en  allt större plats sedan barnen vuxit upp, de står nu flygfärdiga inför sina egna äventyr.

Under en period var jag testläsare åt ett mindre bokförlag, det var spännande och lärorikt att få läsa olika manus, uppleva författarnas förmåga att beröra mig som läsare. Att ge författarna feedback på sina verk är en gåva som jag vårdar med största respekt. Tänk vad många som går med författardrömmar… Det är så roligt att nu får dela denna glädje, att få följa skribenter på väg mot den dag de kommer att sälja sina böcker. Så fantastiskt att jag fått vara en viktig pusselbit i deras författarskap.

Jag är glad att vi förverkligar våra drömmar genom att ge ut andras berättelser, sådana som kommer finna vägen till läsarens hjärta. . Nu ser jag fram emot att få ta del av era berättelser och känna den härligt pumpande rytmen av ett hjärta som ger sig hän med en härlig bok framför sig och bara förlorar sig i magin.

Det föll sig därför helt naturligt att fortsätta in i bokförlagens värld när min syster Agnetha (om ni tycker att vi ser lika ut; ja, vi är tvillingar) tillsammans med vår barndomskamrat Marlene. Vi är Ravenheart Förlag AB, med böcker som berör hjärtat.