Möt våra coacher


Agnetha
Lundebring

Förlagsredaktör, lektör och certifierad korrekturläsare

Vem kan göra resan från bokmal till bokbloggaren som författarna själva efterfrågar så intensivt att hon inte kunde annat än att bli testläsare av deras manus? För att sedan inse att ”det är förlagsredaktör jag är menad att vara!” och helt resolut börja studera vid det eminenta JW Förlag & utbildning. Ingen mindre än Ravenheart Förlags grundare, vår högst uppskattade Redaktör Agnetha!

Marlene
Idensjö

Grafisk designer, lektör och korrekturläsare

Finns det något som ger större livslust än att entusiastiskt ge sig in i allsköns projekt av skapande? Oavsett om Marlene komponerar bilder, texter, tavlor; så finns där inspiration och glädje. Därmed väljs studier ut med omsorg, för. att kontinuerligt fördjupa kunskaperna i allt fler medier för skapandet. Med förväntan tar hon nu steget in i nästa skapande äventyr: Ravenheart Förlag.

Ulrica
patron

Förläggare och
lektör

Har du någonsin sett en person som sjuder av entusiasm inför utsikten
att få utföra sitt arbete?
Om inte, så skulle du bara se Ulrica! Hon tar sig an tusen och en skiftande uppgifter, fullt besluten att vara den som kan fixa allt. Att hon har arbetat som lärare är väl det som lyser igenom, kan tänkas... Bäst av allt är förstås att läsa de manus som trillar in här i ett jämnt flöde, då är livet extra gott!