Agnetha Lundebring

Vår högt uppskattade redaktör Agnetha tog ytterligare ett steg i sitt boknörderi när hon år 2013 började bokblogga på allvar. Hon blev snabbt omtyckt och kom allt djupare in i böckernas värld. Ett par år senare började hon samarbeta med ett mindre bokförlag och fördjupade både intresset och sina kunskaper. Det manade henne att börja sina studier till Förlagsredaktör hos det välrenommerade JW Förlag & utbildning. Hon är även certifierad korrekturläsare och har studerat manusutveckling. 

Så här vill hon presentera sig själv för dig: 

Drömmar och visioner har vi alla. Min bana inom ordens makt/magi började när jag knäckte läskoden. Känslan att man fick ihop bokstav för bokstav till att bli ett ord, sen till en mening. Jag har fortfarande min första bok kvar, Pomperipossa. Lite galet att man valt att spara en sådan grej, men detta tog mig till en helt ny värld. Känslan av magi och den resan man får när man läser…

Visionen om att bli en författare som säljer tusentals böcker, och samtidigt få läsaren att uppleva min värld, min fantasi. Där man får möta sin första förälskelse, uppleva äventyr i rymden eller på andra magiska platser, allt som en bok kan innehålla. Tyvärr så gick det inte längre än till en vision, jag har inte nyckeln till att beröra en läsare. Drömmen om att få beröras av andras magi, när man får ta del utav någon annans fantasi, är så fantastisk, så, här mötte jag min dröm.

Att nå sina drömmar kanske inte är så lätt, men alla kan beröras av andras berättelser. En bok ska ge den läsglädje där tiden försvinner och man är ett med boken. Det är därför vi har valt att starta en dröm som gör det möjligt för oss att förverkliga någon annans dröm. Visst låter det fantastiskt!

Det sker mycket på livets väg, intressen utvecklas, några försvinner och andra består. Möten med människor som delar samma kärlek och intresse, det är ren magi. Jag fick en aha-upplevelse när jag fann en ny kärlek, nämligen kaffet. Då menar jag inte det vanliga kaffet från Ica, utan när man får mala sina bönor. Njutningen i mötet med smaker som man aldrig tidigare upplevt, när man låter gommen få ta del av en exotisk smakfull explosion. Även det är ren magi. Att gå till ett lite mindre café där det serveras en utsökt kopp kaffe, ja det är livet i ett nötskal. Lyckligare än så kan man inte bli; med en bok i sin hand och en rykande kopp kaffe.

Lev livet med det som berikar just dig och ger dig den energi som släpper dig fri.